september 25, 2017

Zoekmachine geoptimaliseerde teksten voor De Raad Expertise

Zoekmachine geoptimaliseerde teksten voor De Raad Expertise

WebNomad schreef alle zoekmachine geoptimaliseerde teksten voor de website van De Raad Expertise, een contra-expertisebureau in Apeldoorn. Met een heldere uitleg van hun expertise, duidelijke Calls To Action in de teksten en een persoonlijke touch. Wij interviewden klanten op locatie en legden hun persoonlijke verhaal vast. Zo krijgen de websitebezoekers een helder beeld van de werkzaamheden van De Raad Expertise, kunnen zij zich identificeren met het verhaal van de verschillende gedupeerden (klanten) en vinden ze meteen goede referenties op de site.  

De klant: contra-expert De Raad Expertise

De Raad Expertise bestaat uit een team van schade-experts dat zowel bedrijven als particulieren hulp biedt bij brand-, water-, asbest- en stormschade. Oprichter Peter de Raad zit al 30 jaar in het vak en staat met zijn team gedupeerden bij vanaf het eerste, soms nachtelijke telefoontje. Vervolgens wordt het gehele traject intensief begeleid, zodat klanten zeker zijn van een betrouwbare schadetaxatie, geen vergoedingen mislopen en een expert hebben die pal achter hen staat. 

Interviews met gedupeerden van woning- en bedrijfsbranden

De werkzaamheden van De Raad Expertise worden pas echt duidelijk als gedupeerden van woning- en bedrijfsbranden aan het woord komen die door de contra-expert zijn geholpen. Daarom gingen we op bezoek bij een echtpaar dat zijn woonboerderij verloor in een heftige brand in Heerde, een akkerbouwer in Zeewolde die zijn landbouwschuren in vlammen zag opgaan en bij de drogerij van VNK Herbs in Biddinghuizen waar een 'binnenbrandje' leidde tot een schadepost van 2,7 miljoen euro. Ook interviewden we de betrokkenen van een woningexplosie op Urk en een varkenshouder in Overijssel over de brand waarbij 400 varkens omkwamen.
Stuk voor stuk ingrijpende verhalen die we vastlegden om de menselijke kant van contra-expertise te laten zien; alle gedupeerden deelden hun ervaringen heel graag omdat de expertise en steun van De Raad en compagnons hen letterlijk uit de brand heeft geholpen. 

Lees hier de ervaringen van de klanten (gedupeerden van woningbranden, bedrijfsbranden en een woning explosie) die wij interviewden voor de website van De Raad Expertise.  

Review van De Raad Expertise

“Wij hebben WebNomad als een zeer kundig bureau ervaren. Niet alleen de professionaliteit om onze klanten te interviewen, maar ook de snelheid en efficiency waarmee men de werkzaamheden heeft verricht, stemde ons tot volle tevredenheid. Ook het aanpassen en optimaliseren van onze website is op vakkundige wijze uitgevoerd. Niet onbelangrijk: de prijs-kwaliteit verhouding is in een meer dan goede balans”, aldus oprichter Peter de Raad. 

Bekijk hier de website van De Raad Expertise.

10 Redenen om voor WebNomad te kiezen:

Ervaren online marketeer & tekstschrijver
Scherpe prijzen
Volop persoonlijke aandacht
Geen langlopende contracten
Betaalbaar en betrouwbaar
Uitgebreide wenseninventarisatie
Meetbare resultaten
Rapportages en persoonlijke evaluaties
Maatwerk
Klanttevredenheid is onze toprioriteit