Website Optimalisatie en Zoekmachine Optimalisatie (SEO) zorgen ervoor dat jouw website beter wordt gevonden in Google en andere zoekmachines. Zo trek je meer bezoekers naar je website én weten de juiste personen je te vinden om de juiste redenen.

Wij optimaliseren jouw website

zodat jij je bezig kan houden met jouw bedrijf

Het optimaliseren van een website kan opgedeeld worden in enkele onderdelen:

-Teksten op de website
Zijn je teksten goed geoptimaliseerd zodat deze online goed vindbaar zijn door de zoekmachines? Komen er voldoende relevante zoekwoorden voor in de tekst? Deze worden bepaald middels een zoekwoordenonderzoek. Sporen de teksten aan tot verkoop? Wij schrijven en herschrijven jouw websiteteksten volgens alle SEO-maatstaven.

-Techniek van de website
Is de website goed gebouwd? Zitten er geen slordigheden in de code? Is je website snel genoeg? Wordt alles goed gevonden door de zoekmachines?

-Relevante links naar de website (linkbuilding)
Welke relevante websites linken naar jouw website? Kunnen we dit aantal vergroten?

Hoe beter bovenstaande punten zijn opgepakt, hoe groter de kans dat jouw website hoog in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines terecht komt. Maar liefst 90% van de internetgebruikers die in Google of in een andere zoekmachine een zoekterm invult, kijkt niet verder dan de eerste paar pagina’s met zoekresultaten. Het is dus belangrijk zo hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht te komen.

Het is wel belangrijk te weten dat het optimaliseren van een website een continu proces is en het enige tijd kan duren voordat men resultaat ziet in de online posities. Wacht dus niet te lang en neem contact met ons op zodat we jouw website zo snel mogelijk kunnen optimaliseren.

Wij analyseren je website en zullen in overleg bovengenoemde punten verwerken om jouw website zo goed mogelijk te laten scoren op trefwoorden waar jouw potentiële klanten op zoeken.

Vervolgens moeten je bezoekers overtuigd en aangespoord worden om je producten en/of diensten af te nemen. Vaak zijn het kleine aanpassingen waardoor bezoekers eerder over gaan op een bestelling of een offerte aanvraag. Bij WebNomad kunnen we je advies geven om zo meer conversies te genereren.

10 redenen om voor WebNomad te kiezen

Ervaren online marketeer & tekstschrijver

Scherpe prijzen

Volop persoonlijke aandacht

Geen langlopende contracten

Betaalbaar en betrouwbaar

Uitgebreide wenseninventarisatie

Meetbare resultaten

Rapportages en persoonlijke evaluaties

Maatwerk

Klanttevredenheid is onze toprioriteit

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wat vinden klanten van onze dienstverlening

  5 star review  Ydwer en Monique zijn beide zeer kundig als het gaat om marketing, het schrijven van SEO teksten en kunnen dit omzetten in deskundig advies zodat wij hier mee kunnen werken.... Lees meer

  thumb Vibe Events
  4/21/2020

  5 star review  We zijn heel blij met Webnomad! Ydwer helpt ons goed met SEO. Hij staat ook altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en denkt goed mee. Webnomad is een aanrader!

  thumb Communicatie De Sociale Maatschap
  4/24/2020

  5 star review  Webnomad is een fijn bedrijf om mee samen te werken, Monique en Ydwer denken erg goed mee in iedere situatie. Het resultaat mag er dan ook zijn. Zeker aan te... Lees meer

  thumb Vos Tuinvisie
  4/20/2020

  5 star review  WebNomad provides good and honest advice on online marketing and SEO. Thinks along perfectly with Dynamo, trains Dynamo employees, gives advice on content and writes beautiful texts for this. Top!

  thumb Dynamo beweegt tot meedoen
  12/30/2020

NEEM CONTACT OP

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.