Website Optimalisatie en Zoekmachine Optimalisatie (SEO) zorgen ervoor dat jouw website beter wordt gevonden in Google en andere zoekmachines. Zo trek je meer bezoekers naar je website én weten de juiste personen je te vinden om de juiste redenen.

Wij optimaliseren jouw website

zodat jij je bezig kan houden met jouw bedrijf

Het optimaliseren van een website kan opgedeeld worden in enkele onderdelen:

-Teksten op de website
Zijn je teksten goed geoptimaliseerd zodat deze online goed vindbaar zijn door de zoekmachines? Komen er voldoende relevante zoekwoorden voor in de tekst? Deze worden bepaald middels een zoekwoordenonderzoek. Sporen de teksten aan tot verkoop? Wij schrijven en herschrijven jouw websiteteksten volgens alle SEO-maatstaven.

-Techniek van de website
Is de website goed gebouwd? Zitten er geen slordigheden in de code? Is je website snel genoeg? Wordt alles goed gevonden door de zoekmachines?

-Relevante links naar de website (linkbuilding)
Welke relevante websites linken naar jouw website? Kunnen we dit aantal vergroten?

Hoe beter bovenstaande punten zijn opgepakt, hoe groter de kans dat jouw website hoog in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines terecht komt. Maar liefst 90% van de internetgebruikers die in Google of in een andere zoekmachine een zoekterm invult, kijkt niet verder dan de eerste paar pagina’s met zoekresultaten. Het is dus belangrijk zo hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht te komen.

Het is wel belangrijk te weten dat het optimaliseren van een website een continu proces is en het enige tijd kan duren voordat men resultaat ziet in de online posities. Wacht dus niet te lang en neem contact met ons op zodat we jouw website zo snel mogelijk kunnen optimaliseren.

Wij analyseren je website en zullen in overleg bovengenoemde punten verwerken om jouw website zo goed mogelijk te laten scoren op trefwoorden waar jouw potentiële klanten op zoeken.

Vervolgens moeten je bezoekers overtuigd en aangespoord worden om je producten en/of diensten af te nemen. Vaak zijn het kleine aanpassingen waardoor bezoekers eerder over gaan op een bestelling of een offerte aanvraag. Bij WebNomad kunnen we je advies geven om zo meer conversies te genereren.

10 redenen om voor WebNomad te kiezen

Ervaren online marketeer & tekstschrijver

Scherpe prijzen

Volop persoonlijke aandacht

Geen langlopende contracten

Betaalbaar en betrouwbaar

Uitgebreide wenseninventarisatie

Meetbare resultaten

Rapportages en persoonlijke evaluaties

Maatwerk

Klanttevredenheid is onze toprioriteit

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wat vinden klanten van onze dienstverlening

We have experienced WebNomad as a very competent agency. Not only the professionalism in interviewing our customers, but also the speed and efficiency with which the work was carried out,... Lees meer

thumb Peter de Raad
oktober 4, 2017

Wij hebben WebNomad als een zeer kundig bureau ervaren. Niet alleen de professionaliteit om onze klanten te interviewen, maar ook de snelheid en efficiency waarmee men de werkzaamheden heeft verricht,... Lees meer

thumb Peter de Raad
oktober 4, 2017

I have been working intensively with Webnomad for over six months now and I am very satisfied with the collaboration. Not only the professionalism is great, but I also have... Lees meer

thumb jerrel oron
oktober 11, 2020

Ik ervaar Webnomad als een betrouwbare partij die werkelijk zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Als er iets verandert in de planning of hoeveelheid werkt wordt dat... Lees meer

thumb Roderick Lodewijks
april 21, 2020

NEEM CONTACT OP

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.