WebNomad Ydwer geeft SEO-les op een cruise schip

Een reis rond de wereld eindigde voor ons - WebNomads Ydwer en Monique - twee weken geleden op een heus cruise schip. Na een reisavontuur vol leerzame collaboraties met buitenlandse bedrijven, keerden we terug naar Nederland. Maar niet voordat Ydwer midden op de Atlantische Oceaan zoekmachine optimalisatie-les (SEO) verzorgde voor een groep internationale entrepreneurs.

Maandenlang trokken we door Azië, Australië en Zuid-Amerika. Een droomreis waarbij we niet alleen mooie plekken bezochten, maar ook interessante samenwerkingen aangingen met lokale bedrijven.

Samenwerken met bedrijven in het buitenland op reis

Met onze achtergrond in het toerisme, tekstschrijven en online marketing konden we vaak iets betekenen voor ondernemingen in de landen waar we rondreisden. Zo werkten we samen met hotels in Thailand, Laos, Cambodja en Maleisië, en met diverse tourorganisaties in Australië, Singapore en Colombia. We vonden het enorm leerzaam en uitdagend om onze diensten, in de vorm van SEO-advies, teksten schrijven en marketing, uit te wisselen met zulke uiteenlopende toeristische bedrijven.

Workshops en brainstormen op een cruise

Vanuit Zuid-Amerika reisden we per cruise schip terug naar Europa, maar een ‘gewone cruise’  was het niet. Twee weken lang voeren we over de Atlantische Oceaan met Nomad Cruise, een internationale organisatie voor entrepreneurs en ‘digitale nomaden’, oftewel reizende ondernemers die hun bedrijf grotendeels online runnen. Aan boord waren ruim 130 entrepreneurs uit 35 verschillende landen. Van starters tot experts met een succesvolle onderneming. De dagen stonden in het teken van workshops, presentaties, meet-ups en brainstormsessies. Een enorm leerzame tijd waarbij je focus ook nog eens helemaal bij je vak ligt. Er is weinig afleiding en je kunt niet weg; je zit immers op een boot midden op de oceaan.

SEO-workshop

SEO is voor veel entrepreneurs een zorgenkindje, zo bleek ook weer tijdens de bijeenkomsten van Nomad Cruise. Ydwer gaf daarom SEO-les aan een internationale groep en hielp hen meer inzicht te krijgen in hun online vindbaarheid, een hogere Google ranking, handige website-tips en de ‘ins en outs’ van de statistieken programma’s van Google. Een SEO-workshop verzorgen op een cruise schip was een mooie afsluiting van onze ‘werk- en plezierreis’ van het afgelopen jaar. En een inspiratie om dit voort te gaan zetten in onze standplaats Amsterdam. Binnenkort verklappen we hier meer over. Volg ons op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte!

10 Redenen om voor WebNomad te kiezen:

Ervaren online marketeer & tekstschrijver
Scherpe prijzen
Volop persoonlijke aandacht
Geen langlopende contracten
Betaalbaar en betrouwbaar
Uitgebreide wenseninventarisatie
Meetbare resultaten
Rapportages en persoonlijke evaluaties
Maatwerk
Klanttevredenheid is onze toprioriteit

Geef een antwoord

You have to agree to the comment policy.