Ben je als ondernemer of manager op zoek naar ondersteuning in je dagelijkse werkzaamheden? Naar iemand die tijdrovende klussen uit handen kan nemen? Schakel ons dan in als jouw Virtual Assistant, voor al je online activiteiten én meer.

Wat is een Virtual Assistent

Een Virtual Assistant (‘Virtueel Assistent’ of ‘VA’) is een persoonlijke assistent op afstand. Als ondernemer kun je belangrijke tijdrovende klussen met een gerust hart aan jouw persoonlijke VA toevertrouwen. Omdat wij als WebNomad al veel online taken op ons nemen, van SEO tot tekstschrijven en van content beheer tot social media, is het voor ons een kleine stap om onze diensten uit te breiden en jouw persoonlijke VA te worden. Bovendien heb je zo direct twee specialisten, een ervaren Online Marketing specialist en een ervaren Tekstschrijver, met meer kennis en ervaring dan je ergens anders kunt vinden.

Wij optimaliseren jouw website

zodat jij je bezig kan houden met jouw bedrijf

Wat kunnen wij als Virtual Assistant voor jou betekenen?

Wij zijn flexibel! Echte Virtual Assistant taken zijn bijvoorbeeld het onderhouden van jouw mailinglijst, nieuwsbrieven opstellen en versturen, evenementen coördineren/plannen, reageren op informatieverzoeken, enquêtes voor klanten/prospects maken, hulp bieden bij het voorbereiden van speeches of presentaties, klachten behandelen, concurrentieonderzoek, een bedrijfsblog opzetten, de bedrijfswebsite up-to-date houden en ga zomaar door.

Vanwege onze professionele achtergrond in Online Marketing en Tekstschrijven, kunnen we jou echter waardevolle extra’s bieden. Combineer onze Virtual Assistant diensten met de Online Marketing activiteiten waar jij behoefte aan hebt. Laat goede, vlotte, overtuigende teksten door ons schrijven die optimaal vindbaar zijn in zoekmachines. En je zult zien dat het uit handen geven van zoveel belangrijke taken aan één betrouwbare en ervaren partner jou heel veel zorgen ontneemt.

Virtual Assistant, Online Marketing en Teksten op maat

Wil jij jouw leven als ondernemer of manager makkelijker maken en tijd overhouden voor andere zaken? Zoek dan niet langer en neem contact met ons op. We bespreken graag samen jouw wensen en creëren zo een compleet pakket op maat, met precies díe taken die jij uit handen wilt geven. Of dit nu meer Virtual Assistant-taken zijn, of dat hier een aanzienlijk deel Online Marketing of tekstcreatie danwel content beheer in zit, is helemaal aan jou.

Interesse? Neem nu contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of vrijblijvende offerte.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wat vinden klanten van onze dienstverlening

  5 star review  Ydwer en Monique zijn beide zeer kundig als het gaat om marketing, het schrijven van SEO teksten en kunnen dit omzetten in deskundig advies zodat wij hier mee kunnen werken.... Lees meer

  thumb Vibe Events
  4/21/2020

  5 star review  Wij hebben WebNomad als een zeer kundig bureau ervaren. Niet alleen de professionaliteit om onze klanten te interviewen, maar ook de snelheid en efficiency waarmee men de werkzaamheden heeft verricht,... Lees meer

  thumb Peter de Raad
  10/04/2017

  5 star review  We zijn heel blij met Webnomad! Ydwer helpt ons goed met SEO. Hij staat ook altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en denkt goed mee. Webnomad is een aanrader!

  thumb Communicatie De Sociale Maatschap
  4/24/2020

  5 star review  Webnomad is een fijn bedrijf om mee samen te werken, Monique en Ydwer denken erg goed mee in iedere situatie. Het resultaat mag er dan ook zijn. Zeker aan te... Lees meer

  thumb Vos Tuinvisie
  4/20/2020

10 redenen om voor WebNomad te kiezen

Ervaren online marketeer & tekstschrijver

Scherpe prijzen

Volop persoonlijke aandacht

Geen langlopende contracten

Betaalbaar en betrouwbaar

Uitgebreide wenseninventarisatie

Meetbare resultaten

Rapportages en persoonlijke evaluaties

Maatwerk

Klanttevredenheid is onze toprioriteit

NEEM CONTACT OP

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

WebNomad Online Marketing

Wij maken graag kennis met je en zijn benieuwd naar jouw online wensen en doelen. Bel of mail ons en kom langs voor een kop koffie en een persoonlijke indruk!

Wij zijn gevestigd in Amsterdam. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland. Een telefonische kennismaking en afspraak op locatie is natuurlijk ook mogelijk.

Bezoekadres:
Rent 24 (5e verdieping)
Bos en Lommerplein 270-300
1055 RW Amsterdam

Telefoon:
Ydwer Hamstra 06 429 139 70
Monique van der Linde 06 553 977 30

Email:
info@webnomad.nl