juni 12, 2017

Virtual Assistant

Virtual assistant WebNomad

Ben je als ondernemer of manager op zoek naar ondersteuning in je dagelijkse werkzaamheden? Naar iemand die tijdrovende klussen uit handen kan nemen? Schakel ons dan in als jouw Virtual Assistant, voor al je online activiteiten én meer.

Wat is een Virtual Assistent

Een Virtual Assistant (‘Virtueel Assistent’ of ‘VA’) is een persoonlijke assistent op afstand. Als ondernemer kun je belangrijke tijdrovende klussen met een gerust hart aan jouw persoonlijke VA toevertrouwen. Omdat wij als WebNomad al veel online taken op ons nemen, van SEO tot tekstschrijven en van content beheer tot social media, is het voor ons een kleine stap om onze diensten uit te breiden en jouw persoonlijke VA te worden. Bovendien heb je zo direct twee specialisten, een ervaren Online Marketing specialist en een ervaren Tekstschrijver, met meer kennis en ervaring dan je ergens anders kunt vinden. 

Wat kunnen wij als Virtual Assistant voor jou betekenen?

Wij zijn flexibel! Echte Virtual Assistant taken zijn bijvoorbeeld het onderhouden van jouw mailinglijst, nieuwsbrieven opstellen en versturen, evenementen coördineren/plannen, reageren op informatieverzoeken, enquêtes voor klanten/prospects maken, hulp bieden bij het voorbereiden van speeches of presentaties, klachten behandelen, concurrentieonderzoek, een bedrijfsblog opzetten, de bedrijfswebsite up-to-date houden en ga zomaar door. 

Vanwege onze professionele achtergrond in Online Marketing en Tekstschrijven, kunnen we jou echter waardevolle extra’s bieden. Combineer onze Virtual Assistant diensten met de Online Marketing activiteiten waar jij behoefte aan hebt. Laat goede, vlotte, overtuigende teksten door ons schrijven die optimaal vindbaar zijn in zoekmachines. En je zult zien dat het uit handen geven van zoveel belangrijke taken aan één betrouwbare en ervaren partner jou heel veel zorgen ontneemt. 

Virtual Assistant, Online Marketing en Teksten op maat

Wil jij jouw leven als ondernemer of manager makkelijker maken en tijd overhouden voor andere zaken? Zoek dan niet langer en neem contact met ons op. We bespreken graag samen jouw wensen en creëren zo een compleet pakket op maat, met precies díe taken die jij uit handen wilt geven. Of dit nu meer Virtual Assistant-taken zijn, of dat hier een aanzienlijk deel Online Marketing of tekstcreatie danwel content beheer in zit, is helemaal aan jou. 

Interesse? Neem nu contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of vrijblijvende offerte

10 Redenen om voor WebNomad te kiezen:

Ervaren online marketeer & tekstschrijver
Scherpe prijzen
Volop persoonlijke aandacht
Geen langlopende contracten
Betaalbaar en betrouwbaar
Uitgebreide wenseninventarisatie
Meetbare resultaten
Rapportages en persoonlijke evaluaties
Maatwerk
Klanttevredenheid is onze toprioriteit