september 9, 2020

usp en contact

WERKWIJZE

Onderzoek

In de eerste fase brengen we de huidige situatie in kaart. Hoe staat het bedrijf ervoor op online-gebied? Wie zijn de concurrenten en waar ligt het onderscheidend vermogen? Wat zijn de doelen en waar liggen kansen? Welke marketingkanalen gaan we benutten? Deze fase steken we efficiënt in en gaat gepaard met een grondig trefwoordenonderzoek.

Strategie

We stellen een strategie op met als doel meer (relevante) organische bezoekers naar jouw website te leiden. Ook eventuele Google AdWords advertenties zullen beter presteren bij de geoptimaliseerde pagina’s. De strategie bevat ook een concrete planning waarin we de implementatie uiteenzetten.

Aan de slag volgens succesvolle formule

De implementatie van de strategie nemen we geheel uit handen. Conversieverhoging en meer relevant verkeer op de website zijn speerpunten. Maar ook online adverteren (Google & social media), remarketing, lokale SEO, emailmarketing en linkbuilding kunnen we inzetten. Maatwerk is het magische woord.

Periodieke updates over voortgang

Laten zien wát we doen en hóe we dat doen, dat vinden wij belangrijk. Daarom verzorgen we periodieke updates met inzage in de werkzaamheden, laten we met heldere rapportages zien welk effect onze aanpak heeft en houden we de ranking van belangrijke trefwoorden bij.

Samen resultaat boeken

Wij bieden een unieke combinatie van ervaren online marketingspecialist en content creator in een kleinschalig bureau. Korte lijnen, een persoonlijke aanpak, meedenken met onze klanten en samen resultaat boeken. Dat is onze belofte.