Tegenwoordig maakt bijna iedereen wel gebruik van Social Media platformen zoals Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram en YouTube. Voor sommige potentiële klanten in jouw doelgroep is dit een meer betrouwbare manier om een bepaalde dienst of een product te zoeken, in plaats van gebruik te maken van een zoekmachine. Bovendien bieden Social Media voor jouw bestaande klanten een belangrijke vorm van klantenbinding. Het is dus belangrijk om aanwezig te zijn op één of meerdere Social Media platformen. 

Wij optimaliseren jouw website

zodat jij je bezig kan houden met jouw bedrijf

Wij kunnen je helpen met het opzetten en beheren van je zakelijke Social Media accounts. In overleg met jou schrijven en publiceren we regelmatig interessante berichten op jouw Social Media kanaal, schrijven we artikelen of pagina's voor je website die we delen op je Social Media en kunnen we ook adverteren op de meeste Social Media om zo nog meer potentiële klanten te bereiken.

Daarnaast kan het goed onderhouden van een Social Media account ook zorgen voor een hogere positie in Google en andere zoekmachines. Twee vliegen in één klap. Vraag snel een offerte aan en wij helpen je bij het opzetten en beheren van jouw Social Media account.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wat vinden klanten van onze dienstverlening

Webnomad is een fijn bedrijf om mee samen te werken, Monique en Ydwer denken erg goed mee in iedere situatie. Het resultaat mag er dan ook zijn. Zeker aan te... Lees meer

thumb Vos Tuinvisie
april 20, 2020

Fijne samenwerking met Ydwer en Monique. Communiceren duidelijk en denken echt mee.

thumb Yoko vermeulen
augustus 20, 2022

Webnomad is a great company to work with, Monique and Ydwer think along very well in every situation. The result may be there. Definitely recommend!

thumb Vos Tuinvisie
april 20, 2020

We zijn heel blij met Webnomad! Ydwer helpt ons goed met SEO. Hij staat ook altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en denkt goed mee. Webnomad is een aanrader!

thumb Communicatie De Sociale Maatschap
april 24, 2020

10 redenen om voor WebNomad te kiezen

Ervaren online marketeer & tekstschrijver

Scherpe prijzen

Volop persoonlijke aandacht

Geen langlopende contracten

Betaalbaar en betrouwbaar

Uitgebreide wenseninventarisatie

Meetbare resultaten

Rapportages en persoonlijke evaluaties

Maatwerk

Klanttevredenheid is onze toprioriteit

NEEM CONTACT OP

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.