januari 22, 2017

Social Media advies en beheer

Social media advies en beheer

Tegenwoordig maakt bijna iedereen wel gebruik van Social Media platformen zoals Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram en YouTube. Voor sommige potentiële klanten in jouw doelgroep is dit een meer betrouwbare manier om een bepaalde dienst of een product te zoeken, in plaats van gebruik te maken van een zoekmachine. Bovendien bieden Social Media voor jouw bestaande klanten een belangrijke vorm van klantenbinding. Het is dus belangrijk om aanwezig te zijn op één of meerdere Social Media platformen. 

Wij kunnen je helpen met het opzetten en beheren van je zakelijke Social Media accounts. In overleg met jou schrijven en publiceren we regelmatig interessante berichten op jouw Social Media kanaal, schrijven we artikelen of pagina's voor je website die we delen op je Social Media en kunnen we ook adverteren op de meeste Social Media om zo nog meer potentiële klanten te bereiken. 

Daarnaast kan het goed onderhouden van een Social Media account ook zorgen voor een hogere positie in Google en andere zoekmachines. Twee vliegen in één klap. Vraag snel een offerte aan en wij helpen je bij het opzetten en beheren van jouw Social Media account.

10 Redenen om voor WebNomad te kiezen:

Ervaren online marketeer & tekstschrijver
Scherpe prijzen
Volop persoonlijke aandacht
Geen langlopende contracten
Betaalbaar en betrouwbaar
Uitgebreide wenseninventarisatie
Meetbare resultaten
Rapportages en persoonlijke evaluaties
Maatwerk
Klanttevredenheid is onze toprioriteit