Tegenwoordig maakt bijna iedereen wel gebruik van Social Media platformen zoals Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram en YouTube. Voor sommige potentiële klanten in jouw doelgroep is dit een meer betrouwbare manier om een bepaalde dienst of een product te zoeken, in plaats van gebruik te maken van een zoekmachine. Bovendien bieden Social Media voor jouw bestaande klanten een belangrijke vorm van klantenbinding. Het is dus belangrijk om aanwezig te zijn op één of meerdere Social Media platformen. 

Wij optimaliseren jouw website

zodat jij je bezig kan houden met jouw bedrijf

Wij kunnen je helpen met het opzetten en beheren van je zakelijke Social Media accounts. In overleg met jou schrijven en publiceren we regelmatig interessante berichten op jouw Social Media kanaal, schrijven we artikelen of pagina's voor je website die we delen op je Social Media en kunnen we ook adverteren op de meeste Social Media om zo nog meer potentiële klanten te bereiken.

Daarnaast kan het goed onderhouden van een Social Media account ook zorgen voor een hogere positie in Google en andere zoekmachines. Twee vliegen in één klap. Vraag snel een offerte aan en wij helpen je bij het opzetten en beheren van jouw Social Media account.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wat vinden klanten van onze dienstverlening

We zijn heel blij met Webnomad! Ydwer helpt ons goed met SEO. Hij staat ook altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en denkt goed mee. Webnomad is een aanrader!

thumb Communicatie De Sociale Maatschap
april 24, 2020

Ik werk nu ruim een half jaar intensief samen met Webnomad en ik ben super tevreden over de samenwerking. Niet alleen de professionaliteit is geweldig maar ik heb ook heel... Lees meer

thumb jerrel oron
oktober 11, 2020

Nice collaboration with Ydwer and Monique. Communicate clearly and really think along.

thumb Yoko vermeulen
augustus 25, 2022

Ydwer en Monique zijn beide zeer kundig als het gaat om marketing, het schrijven van SEO teksten en kunnen dit omzetten in deskundig advies zodat wij hier mee kunnen werken.... Lees meer

thumb Vibe Events
april 21, 2020

10 redenen om voor WebNomad te kiezen

Ervaren online marketeer & tekstschrijver

Scherpe prijzen

Volop persoonlijke aandacht

Geen langlopende contracten

Betaalbaar en betrouwbaar

Uitgebreide wenseninventarisatie

Meetbare resultaten

Rapportages en persoonlijke evaluaties

Maatwerk

Klanttevredenheid is onze toprioriteit

NEEM CONTACT OP

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.