juli 1, 2017

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands vertaalt als Zoekmachine Optimalisatie. Door SEO in te zetten op je website wordt je online beter gevonden door je (potentiële) klanten. Met andere woorden; de kans om goed gevonden te worden in Google wordt flink vergroot. De zoekmachine optimalisatie kan je zelf doen, maar dit kost vaak veel tijd en vergt de juiste kennis.

SEO uitbesteden

Wil jij je liever focussen op het runnen van je eigen bedrijf? Dan kun je de SEO voor je website uitbesteden aan de experts van WebNomad. Maar dat is niet alles. Wij kunnen ook vlotte teksten voor je website schrijven waarin de juiste zoekwoorden terugkomen. We verbeteren je website op technische punten, zorgen voor ‘calls to action’ die jouw klanten prikkelen en kunnen je helpen met social media en e-mailmarketing.

Totaal pakket met flexibele diensten

Vrijwel alles op het gebied van Online Marketing en Tekstschrijven, verzorgen wij graag voor je. En we zijn flexibel; samen met jou bepalen we waar wij mee aan de slag gaan. Zo kan de focus het ene kwartaal liggen op SEO en online adverteren, terwijl we het volgende kwartaal SEO, online adverteren en het schrijven van offline of online SEO teksten voor je verzorgen. Bovendien zorgen we voor meetbare resultaten, zodat je kunt inzien of onze diensten converteren naar het gewenste resultaat.

Waar WebNomad actief is

WebNomad is gevestigd in Amsterdam, Noord Holland en dus ook geregeld te vinden in de Haarlem, Hoofddorp, Alkmaar, Amstelveen, Zaandam, Leiden, Den Haag en Utrecht. Maar zoals de naam al doet vermoeden zijn wij als ‘WebNomaden’ overal te vinden. Onze ‘roots’ liggen in Friesland en in Gelderland, dus aarzel niet om ons in te schakelen als je een SEO specialist, online marketeer of tekstschrijver zoekt in de regio Apeldoorn, Vaassen, Epe, ZwolleSneek, Joure, Heerenveen en Bolsward.

Neem voor meer informatie of het inplannen van een afspraak vandaag nog contact met ons op. Of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

10 Redenen om voor WebNomad te kiezen:

Ervaren online marketeer & tekstschrijver
Scherpe prijzen
Volop persoonlijke aandacht
Geen langlopende contracten
Betaalbaar en betrouwbaar
Uitgebreide wenseninventarisatie
Meetbare resultaten
Rapportages en persoonlijke evaluaties
Gratis bonussen
Klanttevredenheid is onze toprioriteit