maart 6, 2017

Over ons

WebNomad is een betrouwbaar en betaalbaar Online Marketing en Tekstbureau. Omdat wij als kleinschalige organisatie de diensten bundelen van een ervaren Online Marketeer en Tekstschrijver, kunnen jouw wensen en doelstellingen snel worden gerealiseerd door een team van twee specialisten, op een prettige freelance samenwerkingsbasis.

Wij bieden expertise voor een scherpe prijs, volop persoonlijke aandacht, geen langlopende contracten, meetbare resultaten die we vastleggen in rapportages en graag bespreken in persoonlijke evaluaties. Onze lijnen zijn kort en we nemen graag de tijd voor onze klanten. Jouw bedrijf, wensen en tevredenheid zijn onze grootste prioriteit.

Ydwer Hamstra, Online Marketeer
Ydwer heeft 15 jaar ervaring in Online Marketing bij verschillende bureaus en is gespecialiseerd in website-optimalisatie, online adverteren en Social Media. Hij kent alle ins & outs van Google en vergelijkbare zoekmachines, Google Analytics en verzorgt meetbare rapportages en een optimale conversieverhoging. Elk jaar houdt hij zijn kennis up-to-date door o.a. de Google Partner Badge te behalen.

Monique van der Linde, SEO Tekstschrijver
Monique heeft ruim 15 jaar ervaring in het schrijven van unieke teksten, een achtergrond in de journalistiek en jarenlange ervaring in salesmanagement bij een snelgroeiend online MKB-bedrijf. Met deze achtergrond weet zij jouw wensen snel te vertalen naar vlotte en overtuigende teksten die volledig SEO-proof (zoekmachine-geoptimaliseerd) zijn. Ook voor offline teksten en contentbeheer kun je bij haar terecht.

Alle diensten kunnen indien gewenst met elkaar worden gecombineerd en als maandelijks pakket óf als afzonderlijk project worden afgenomen.

Neem contact met ons op voor vragen, een kennismakingsgesprek of een vrijblijvende offerte.

10 Redenen om voor WebNomad te kiezen:

Ervaren online marketeer & tekstschrijver
Scherpe prijzen
Volop persoonlijke aandacht
Geen langlopende contracten
Betaalbaar en betrouwbaar
Uitgebreide wenseninventarisatie
Meetbare resultaten
Rapportages en persoonlijke evaluaties
Maatwerk
Klanttevredenheid is onze toprioriteit