WebNomad is een betrouwbaar en betaalbaar Online Marketing en Tekstbureau. Omdat wij als kleinschalige organisatie de diensten bundelen van een ervaren Online Marketeer en Tekstschrijver, kunnen jouw wensen en doelstellingen snel worden gerealiseerd door een team van twee specialisten, op een prettige freelance samenwerkingsbasis.

Wij bieden expertise voor een scherpe prijs, volop persoonlijke aandacht, geen langlopende contracten, meetbare resultaten die we vastleggen in rapportages en graag bespreken in persoonlijke evaluaties. Onze lijnen zijn kort en we nemen graag de tijd voor onze klanten. Jouw bedrijf, wensen en tevredenheid zijn onze grootste prioriteit.

Wij optimaliseren jouw website

zodat jij je bezig kan houden met jouw bedrijf

Ydwer Hamstra, Online Marketeer

Ydwer heeft 15 jaar ervaring in Online Marketing bij verschillende bureaus en is gespecialiseerd in website-optimalisatie, online adverteren en Social Media. Hij kent alle ins & outs van Google en vergelijkbare zoekmachines, Google Analytics en verzorgt meetbare rapportages en een optimale conversieverhoging. Elk jaar houdt hij zijn kennis up-to-date door o.a. de Google Partner Badge te behalen.

Monique van der Linde, SEO Tekstschrijver

Monique heeft ruim 15 jaar ervaring in het schrijven van unieke teksten, een achtergrond in de journalistiek en jarenlange ervaring in salesmanagement bij een snelgroeiend online MKB-bedrijf. Met deze achtergrond weet zij jouw wensen snel te vertalen naar vlotte en overtuigende teksten die volledig SEO-proof (zoekmachine-geoptimaliseerd) zijn. Ook voor offline teksten en contentbeheer kun je bij haar terecht.

Alle diensten kunnen indien gewenst met elkaar worden gecombineerd en als maandelijks pakket óf als afzonderlijk project worden afgenomen.

Neem contact met ons op voor vragen, een kennismakingsgesprek of een vrijblijvende offerte.

WEBNOMAD TEAM

Ydwer Hamstra
Online marketing specialist
LinkedInFacebook
Monique van der Linde
SEO-Tekstschrijver
LinkedInFacebook

842

Top 10 posities in Google

175

Nummer 1 posities in Google

76%

Toename in organisch verkeer

35

Tevreden klanten gingen je voor

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wat vinden klanten van onze dienstverlening

  5 star review  Ik werk nu ruim een half jaar intensief samen met Webnomad en ik ben super tevreden over de samenwerking. Niet alleen de professionaliteit is geweldig maar ik heb ook heel... Lees meer

  thumb jerrel oron
  10/11/2020

  5 star review  Wij hebben WebNomad als een zeer kundig bureau ervaren. Niet alleen de professionaliteit om onze klanten te interviewen, maar ook de snelheid en efficiency waarmee men de werkzaamheden heeft verricht,... Lees meer

  thumb Peter de Raad
  10/04/2017

  5 star review  We zijn heel blij met Webnomad! Ydwer helpt ons goed met SEO. Hij staat ook altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en denkt goed mee. Webnomad is een aanrader!

  thumb Communicatie De Sociale Maatschap
  4/24/2020

  5 star review  Webnomad is een fijn bedrijf om mee samen te werken, Monique en Ydwer denken erg goed mee in iedere situatie. Het resultaat mag er dan ook zijn. Zeker aan te... Lees meer

  thumb Vos Tuinvisie
  4/20/2020

10 redenen om voor WebNomad te kiezen

Ervaren online marketeer & tekstschrijver

Scherpe prijzen

Volop persoonlijke aandacht

Geen langlopende contracten

Betaalbaar en betrouwbaar

Uitgebreide wenseninventarisatie

Meetbare resultaten

Rapportages en persoonlijke evaluaties

Maatwerk

Klanttevredenheid is onze toprioriteit

NEEM CONTACT OP

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.