Je kunt je website optimaliseren om zo meer (gratis) bezoekers te krijgen. Dit kost vaak wel enige tijd. Online zoekmachines bepalen hoe hoog een website scoort in de zoekresultaten op basis van meerdere factoren. Bestaat een website van een concurrent of van een vergelijkingssite bijvoorbeeld al langer, is een website verder ontwikkeld of zijn er veel inkomende links, dan kan een toppositie in Google al goed verankerd zijn.
Hierdoor dient jouw website veel goede content en een diversiteit aan webpagina’s te hebben om de concurrentie te verslaan. Vervolgens moet de content door zoekmachines worden geïndexeerd. Dit proces neemt tijd in beslag.

Wij optimaliseren jouw website

zodat jij je bezig kan houden met jouw bedrijf

Online adverteren in Google, op Facebook en op andere Social Media

Door online te adverteren kun je gericht en snel tegen betaling bezoekers naar je website leiden.

Google adverteren

Wij kunnen doelgerichte online advertenties voor je inzetten in Google (Google Adwords). Als je in Google zoekt op bepaalde trefwoorden, zul je vaak al eerste relevante advertenties zien voordat de organische zoekresultaten verschijnen. Op deze manier kun je dus sneller hoger scoren en gevonden worden door potentiële klanten.

Facebook adverteren

Facebook advertenties bieden uitstekende mogelijkheden om een doelgroep ontzettend specifiek te targeten. Dat komt doordat Facebook-gebruikers heel veel informatie delen met Facebook. Daardoor is het niet alleen mogelijk om op demografische gegevens te targeten, maar ook op interesses en het gedrag van mensen. Zo kunnen we dus precies de mensen bereiken die er toe doen voor jouw merk of bedrijf.

Remarketing

Bovendien kun je bij zowel Google als bij Facebook gebruik maken van Remarketing. Zo kun je websitebezoekers opnieuw targeten met advertenties op Facebook of Google. Voor iedere actie op jouw website, is een andere remarketing-doelgroep aan te maken. Zo kun je zeer specifieke advertenties tonen. Bijvoorbeeld door advertenties te tonen aan mensen die een product in hun winkelmandje hebben achtergelaten maar geen aankoop hebben gedaan. Of aan websitebezoekers die een contactpagina hebben bezocht maar geen contact hebben opgenomen.

10 redenen om voor WebNomad te kiezen

Ervaren online marketeer & tekstschrijver

Scherpe prijzen

Volop persoonlijke aandacht

Geen langlopende contracten

Betaalbaar en betrouwbaar

Uitgebreide wenseninventarisatie

Meetbare resultaten

Rapportages en persoonlijke evaluaties

Maatwerk

Klanttevredenheid is onze toprioriteit

Online adverteren uitbesteden

Bij WebNomad hebben wij ruim 10 jaar ervaring in het adverteren in Google, adverteren op Facebook en andere zoekmachines. Wij kunnen voor jouw website adverteren op Google, Bing, Yahoo en alle mogelijke Social Media.

Wij zetten een advertentie account op, richten deze in, targeten de juiste doelgroep en kunnen jouw account voor je beheren en continu optimaliseren, zodat je tegen de beste prijs relevante bezoekers op je website krijgt. Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan om zo (kosten)effectief mogelijk potentiële klanten naar je website te leiden.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wat vinden klanten van onze dienstverlening

  5 star review  Webnomad is een fijn bedrijf om mee samen te werken, Monique en Ydwer denken erg goed mee in iedere situatie. Het resultaat mag er dan ook zijn. Zeker aan te... Lees meer

  thumb Vos Tuinvisie
  4/20/2020

  5 star review  Ik werk nu ruim een half jaar intensief samen met Webnomad en ik ben super tevreden over de samenwerking. Niet alleen de professionaliteit is geweldig maar ik heb ook heel... Lees meer

  thumb jerrel oron
  10/11/2020

  5 star review  Ydwer en Monique zijn beide zeer kundig als het gaat om marketing, het schrijven van SEO teksten en kunnen dit omzetten in deskundig advies zodat wij hier mee kunnen werken.... Lees meer

  thumb Vibe Events
  4/21/2020

  5 star review  We zijn heel blij met Webnomad! Ydwer helpt ons goed met SEO. Hij staat ook altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en denkt goed mee. Webnomad is een aanrader!

  thumb Communicatie De Sociale Maatschap
  4/24/2020

NEEM CONTACT OP

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.