januari 22, 2017

Online adverteren

Online adverteren online marketing

Je kunt je website optimaliseren om zo meer (gratis) bezoekers te krijgen. Dit kost vaak wel enige tijd. Online zoekmachines bepalen hoe hoog een website scoort in de zoekresultaten op basis van meerdere factoren. Bestaat een website van een concurrent of van een vergelijkingssite bijvoorbeeld al langer, is een website verder ontwikkeld of zijn er veel inkomende links, dan kan een toppositie in Google al goed verankerd zijn.
Hierdoor dient jouw website veel goede content en een diversiteit aan webpagina’s te hebben om de concurrentie te verslaan. Vervolgens moet de content door zoekmachines worden geïndexeerd. Dit proces neemt tijd in beslag. 

Online adverteren in Google, op Facebook en op andere Social Media

Door online te adverteren kun je gericht en snel tegen betaling bezoekers naar je website leiden.

Google adverteren

Wij kunnen doelgerichte online advertenties voor je inzetten in Google (Google Adwords). Als je in Google zoekt op bepaalde trefwoorden, zul je vaak al eerste relevante advertenties zien voordat de organische zoekresultaten verschijnen. Op deze manier kun je dus sneller hoger scoren en gevonden worden door potentiële klanten.

Facebook adverteren

Facebook advertenties bieden uitstekende mogelijkheden om een doelgroep ontzettend specifiek te targeten. Dat komt doordat Facebook-gebruikers heel veel informatie delen met Facebook. Daardoor is het niet alleen mogelijk om op demografische gegevens te targeten, maar ook op interesses en het gedrag van mensen. Zo kunnen we dus precies de mensen bereiken die er toe doen voor jouw merk of bedrijf.

Remarketing

Bovendien kun je bij zowel Google als bij Facebook gebruik maken van Remarketing. Zo kun je websitebezoekers opnieuw targeten met advertenties op Facebook of Google. Voor iedere actie op jouw website, is een andere remarketing-doelgroep aan te maken. Zo kun je zeer specifieke advertenties tonen. Bijvoorbeeld door advertenties te tonen aan mensen die een product in hun winkelmandje hebben achtergelaten maar geen aankoop hebben gedaan. Of aan websitebezoekers die een contactpagina hebben bezocht maar geen contact hebben opgenomen. 

Online adverteren uitbesteden

Bij WebNomad hebben wij ruim 10 jaar ervaring in het adverteren in Google, adverteren op Facebook en andere zoekmachines. Wij kunnen voor jouw website adverteren op Google, Bing, Yahoo en alle mogelijke Social Media. 

Wij zetten een advertentie account op, richten deze in, targeten de juiste doelgroep en kunnen jouw account voor je beheren en continu optimaliseren, zodat je tegen de beste prijs relevante bezoekers op je website krijgt. Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan om zo (kosten)effectief mogelijk potentiële klanten naar je website te leiden.

10 Redenen om voor WebNomad te kiezen:

Ervaren online marketeer & tekstschrijver
Scherpe prijzen
Volop persoonlijke aandacht
Geen langlopende contracten
Betaalbaar en betrouwbaar
Uitgebreide wenseninventarisatie
Meetbare resultaten
Rapportages en persoonlijke evaluaties
Maatwerk
Klanttevredenheid is onze toprioriteit