Ben je op zoek naar een goede tekstschrijver voor jouw ‘offline teksten’, zoals brochures, persberichten of journalistieke teksten? Ook voor het schrijven van creatieve teksten die niet SEO-proof hoeven te zijn, maar jouw lezers wel moeten inspireren of overtuigen, kun je bij ons terecht.

Wij optimaliseren jouw website

zodat jij je bezig kan houden met jouw bedrijf

Brochures, folders en flyers

Brochures met een aantrekkelijke en heldere boodschap zijn een goede aanvulling op jouw online profilering en de salesproces. Folders, flyers en brochures zijn het sterkst met een ruimtelijke opmaak, aantrekkelijk beeldmateriaal én een compacte maar duidelijke boodschap. Laat jouw bedrijf, dienst of product kort en krachtig presenteren in attractieve bewoordingen.

Advertenties

Wij schrijven advertentieteksten voor jouw bedrijf met een overtuigende content en een duidelijke ‘call to action’.

Personeelsbladen en magazines, bedrijfsreportages, interviews

Net als klantenbinding is de betrokkenheid van personeel bij jouw bedrijf één van de sleutels tot succes. Periodieke personeelsbladen, magazines of folders versterken het engagement. Ze bieden ook de mogelijkheid om nieuws kenbaar te maken, medewerkers van het bedrijf aan het woord te laten (bijvoorbeeld middels een interview), afdelingen te presenteren en de afstand tussen personeel en management te verkleinen.
Een vergelijkbare opzet is tevens een goede manier om jouw bedrijf te etaleren naar de buitenwereld. Een sprankelende bedrijfsreportage in de vorm van een magazine, folder of artikel zorgt ervoor dat klanten jouw bedrijf beter leren kennen en vertrouwen.

10 redenen om voor WebNomad te kiezen

Ervaren online marketeer & tekstschrijver

Scherpe prijzen

Volop persoonlijke aandacht

Geen langlopende contracten

Betaalbaar en betrouwbaar

Uitgebreide wenseninventarisatie

Meetbare resultaten

Rapportages en persoonlijke evaluaties

Maatwerk

Klanttevredenheid is onze toprioriteit

Persberichten

Nieuwswaardige gebeurtenissen omtrent jouw bedrijf of vakgebied kunnen zorgen voor gratis publiciteit. Het zijn vaak alleen de grotere ondernemingen die hiervan handig gebruik maken, maar wist je dat ook kleinere organisaties hier veel kansen hebben? Vooral voor lokale media zijn berichten over vernieuwingen, uitbreidingen en belangrijke jubilea interessant. Maar ook polls onder de klanten in jouw emailbestand kunnen tot een nieuwswaardig bericht leiden. Goed geschreven persberichten worden veel sneller gepubliceerd en leiden tot een grotere naamsbekendheid, zonder dat hier advertentiekosten aan te pas komen.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven zijn niet alleen effectief via emailmarketing, ook in printvorm kunnen nieuwsbrieven een brede groep (potentiële) klanten bereiken. Vooral voor bedrijven die lokale bekendheid willen genereren, is een goede periodieke nieuwsbrief in print een handige marketing tool.

Journalistieke producties

Met een achtergrond in de journalistiek, zijn wij tevens in te schakelen voor diverse journalistieke producties zoals artikelen voor kranten of magazines, reportages, interviews, etcetera. Veel ervaring hebben we met name in het schrijven voor regionale en lokale klanten, ondernemersmagazines, reismagazines (business-to-business en commercieel) en bestemmingsreportages.

Meer informatie over het laten schrijven van offline teksten of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wat vinden klanten van onze dienstverlening

Ydwer and Monique are both very knowledgeable when it comes to marketing, writing SEO texts and can convert this into expert advice so that we can work with it. The... Lees meer

thumb Vibe Events
april 21, 2020

Professional approach at Webnomads!

thumb Bouwbedrijf Wendelgelst
oktober 6, 2020

I have been working intensively with Webnomad for over six months now and I am very satisfied with the collaboration. Not only the professionalism is great, but I also have... Lees meer

thumb jerrel oron
oktober 11, 2020

Ik ervaar Webnomad als een betrouwbare partij die werkelijk zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Als er iets verandert in de planning of hoeveelheid werkt wordt dat... Lees meer

thumb Roderick Lodewijks
april 21, 2020

NEEM CONTACT OP

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.