januari 10, 2019

Vacature freelance tekstschrijver (starter)

Wij zijn op zoek naar een freelance tekstschrijver. Je gaat teksten schrijven voor de websites van klanten van ons online marketingbureau. Zij zijn actief in diverse branches.

Jij:

* hoeft nog niet veel ervaring te hebben met SEO. Deze vacature is geschikt voor een beginnende copywriter of student journalistiek/communicatie op zoek naar een serieuze, leerzame bijbaan.
* hebt wel ruime ervaring met het schrijven van teksten. Bijvoorbeeld voor blogs, lokale media of online magazines.
* hebt een aantoonbaar vlotte schrijfstijl, schrijft foutloos Nederlands en weet hoe je een tekst moet opbouwen. De teksten bestaan gemiddeld uit 1500 tot 4000 woorden.
* zoekt een samenwerking voor de lange termijn, minimaal 1 à 2 jaar.
* werkt waar en wanneer je wilt. Teksten kunnen elk kwartaal digitaal aangeleverd worden via ons projectmanagement-systeem. Deadlines zijn ieder kwartaal.

Wij:

* voorzien je bij elke klant van een contentstrategie (met richtlijnen voor de teksten) en leveren ieder kwartaal de onderwerpen, trefwoorden en invalshoeken aan voor de nieuwe opdrachten. Je staat dus in direct contact met ons i.p.v. met de klant.
* geven feedback op je teksten zodat jij je kennis van SEO/online marketing kunt opbouwen en uitbouwen.
* betalen een eerlijk tarief, maar wel gebaseerd op de startersfunctie die het betreft. En we investeren tijd in feedback en begeleiding, zodat je veel kunt leren over SEO en tegelijkertijd betaalde opdrachten kunt uitvoeren.

Het gaat naar schatting om 15 à 25 uren per kwartaal. Met mogelijkheden voor meer uren als de samenwerking lekker loopt.

Interesse?
Stuur ons een mail en laat ons weten wie je bent, wat je doet en waarom deze freelance functie bij je past. We ontvangen ook graag je CV/werkervaring en voorbeelden van teksten die je hebt geschreven.

Mail ons op: info@webnomad.nl