maart 6, 2017

SEO website teksten

SEO website teksten tekst creatie

Teksten waardoor jouw website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google én waardoor je site hoger scoort in de zoekresultaten. Dát zijn goede SEO website teksten. Maar als bedrijf wil je natuurlijk meer. Klanten moeten een heldere boodschap treffen op jouw site. Teksten moeten informeren, inspireren en de potentiële klant overtuigen. Of jouw doelstelling nu is om bezoekers aan je bedrijf te binden, bijvoorbeeld door inschrijvingen te werven voor een nieuwsbrief of middels Social Media, of om het aantal offerteaanvragen te verhogen en de conversie naar verkopen te stimuleren. Goede SEO teksten spelen daarbij een sleutelrol. Wij kunnen onder andere de volgende SEO content voor jou creëren:

(Her)schrijven van website teksten en landingspagina’s

Volledig zoekmachine geoptimaliseerd, creatief en overtuigend! Met pakkende websiteteksten leiden we jouw potentiële klanten naar je site. Succesvolle klantenbinding en conversiemogelijkheden liggen zo binnen handbereik.

Advertorials

Advertorials zijn dé online advertenties van de hedendaagse online wereld. Verpakt als een nieuwswaardige en informatieve reportage, bieden advertorials de lezer meer dan alleen een commerciële tekst. Een creatieve online marketing tool om je bedrijf te presenteren of om jouw doelgroep te informeren over je producten of diensten, met een groot overtuigend karakter.

Blogartikelen

Bloggen is één van de nieuwste marketingtools voor ondernemers. Met een blog benader je je klanten op een andere manier; geen directe acquisitie, maar je profileeert jezelf of je bedrijf als expert op jouw vakgebied. Zo word je een zichtbare en betrouwbare autoriteit en weten (potentiële) klanten je sneller te vinden als ze op zoek zijn naar een gerelateerde dienst of product. Ook je website krijgt zo een meerwaarde. Wij kunnen met behulp van jouw expertise blogs schrijven over interessante onderwerpen waar online veel op wordt gezocht.

Nieuwsbrieven

Informatieve nieuwsbrieven zorgen ervoor dat je niet uit beeld raakt bij jouw klanten. Een vorm van klantenbinding die enorm effectief is én gewaardeerd wordt; klanten schrijven zich immers zelf in voor de nieuwsbrief. Wij schrijven interessante, periodieke nieuwsbrieven voor jouw bedrijf én kunnen je helpen bij het vergroten van je emailbestand voor een groter bereik. Ook offline nieuwsbrieven zijn mogelijk.

Social Media content

Veel ondernemers maken inmiddels gebruik van Social Media. Maar hoe onderhoud je deze? Het regelmatig plaatsen van interessante, leuke of prikkelende artikelen, foto’s en andere content kan voor ondernemers een tijdrovende klus zijn en vaak houd je je liever bezig met andere zaken. Uitbesteden van deze vorm van klantenbinding is daarom een tijdbesparende én kostenbesparende strategie. Wij nemen deze zorg graag uit handen.

E-book

Net als een goed blogbericht, kan een een E-book jouw bedrijf helpen bij het profileren als betrouwbare autoriteit in jouw vakgebied. Een kort, krachtig en interessant E-book dat klanten kunnen downloaden via je website zorgt ervoor dat je je kennis etaleert aan de buitenwereld en lezers meer vertrouwen krijgen in jouw kundigheid. Zo weten ze je ook te vinden als ze op zoek zijn naar diensten of producten die jij aanbiedt. Bovendien vergroot je je emailbestand, wat zorgt voor een groter bereik.

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of vraag een vrijblijvende offerte aan voor het laten schrijven van geoptimaliseerde SEO teksten.

10 Redenen om voor WebNomad te kiezen:

Ervaren online marketeer & tekstschrijver
Scherpe prijzen
Volop persoonlijke aandacht
Geen langlopende contracten
Betaalbaar en betrouwbaar
Uitgebreide wenseninventarisatie
Meetbare resultaten
Rapportages en persoonlijke evaluaties
Maatwerk
Klanttevredenheid is onze toprioriteit